Venus
Białe wino półsłodkie. Macerowane na skórkach, dojrzewało przez trzy miesiące w zbiornikach stalowych i betonowych. Pełne i aromatyczne. Zapachy ananasa, dojrzałych jabłek i rodzynek. W smaku bardzo gładkie. Doskonałe do lekkich, owocowych deserów, jak również słonych potraw – foie gras, dojrzewających, twardych serów czy góralskiego oscypka.
Triton
Czerwone wino wytrawne. Macerowane na skórkach, dojrzewało przez trzy miesiące w zbiornikach stalowych i betonowych. Pełne i aromatyczne. Zapachy czerwonych owoców z delikatnym dodatkiem mięty. W smaku bardzo soczyste i lekko taniczne. Doskonałe do potraw mięsnych, zarówno ciepłych, jak i zimnych.
Amande
Białe wino będące kupażem colombarda (60%) z sauvignon blanc (40%). Macerowane na skórkach, dojrzewało przez trzy miesiące w zbiornikach stalowych i betonowych. Świeże i aromatyczne. Zapach grejpfruta, cytryny i zielonych jabłek, w smaku bardzo orzeźwiające i owocowe. Doskonałe do serów, sałatek z dodatkiem mięsa kurczaka, ryb i owoców morza.
Les Fossiles
Białe wino będące kupażem colombarda (60%) z sauvignon blanc i gros manseng (po 20%). Macerowane na skórkach, dojrzewało przez trzy miesiące w zbiornikach stalowych i betonowych. Świeże i aromatyczne. Zapach grejpfruta, cytryny i brzoskwini, w smaku bardzo orzeźwiające i owocowe. Doskonałe do lekkich przekąsek, kozich serów, ryb i owoców morza.
Domaine de Menard to producent o stuletniej historii. Pierwsze parcele (10 ha) zakupiono w 1920 roku. Obecnie winnica prowadzona jest przez 4. pokolenie właścicieli i liczy 160 hektarów. Całość zlokalizowana jest w granicach IGP Cotes de Gascogne.