Goru Organic
Winogrona Monastrell używane do produkcji są zbierane w pierwszym tygodniu października z naszych certyfikowanych ekologicznych winnic ekologicznych. Winnice mają średnio ok 25 lat. Oddzielenie zbierane są winogrona ekologiczne. Wino starzeje się przez 2 miesiące w beczkach z amerykańskiego dębu
Goru El Goru
Zbiór odbywa się ręcznie w optymalnym czasie dojrzewania. Każda odmiana winogron była oddzielnie poddawana fermentacji i macerowana przy użyciu własnych skórek przez 15-20 dni w kontrolowanej temperaturze nie wyższej niż 28 ° C.
Goru El Blanco
Zbierane pod osłoną nocy, gdy winogrona osiągną optymalną dojrzałość, wzmacniając w ten sposób intensywny aromat. Fermentacja w niskiej temperaturze w celu zachowania indywidualnych aromatów każdej odmiany.
Ego Bodegas ma 25 hektarów 50-letniej winnicy z odmianami takimi jak Syrah i Monastrell Pie Franco. Znajdują się one w uprzywilejowanej lokalizacji w pięknej okolicy Jumilla. Trzymając się nowoczesnego wyglądu winnicy i jej otoczenia, zapewniają wykorzystanie najlepszej dostępnej technologii, aby winifikacja była czysta, łatwa oraz bezpieczna i kontrolowana.
Ego Bodegas
Ego Bodegas ma 25 hektarów 50-letniej winnicy z odmianami takimi jak Syrah i Monastrell Pie Franco. Znajdują się one w uprzywilejowanej lokalizacji w pięknej okolicy Jumilla. Trzymając się nowoczesnego wyglądu winnicy i jej otoczenia, zapewniają wykorzystanie najlepszej dostępnej technologii, aby winifikacja była czysta, łatwa oraz bezpieczna i kontrolowana.